Łatwe Karmelizowane Kotlety Wieprzowe Z Cebulą

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Łatwe karmelizowane kotlety wieprzowe cebula może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego pieprzu, wody, kotletów schabowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczone kotlety wieprzowe z karmelizowaną cebulą, Karmelizowane Kotlety Wieprzowe Z Cebulą I Boczkiem, oraz Kotlety jagnięce z karmelizowaną sałatką z czerwonej cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety Rub z 2 łyżeczkami soli przyprawowej i 1 łyżeczką pieprzu, lub do smaku.
Na patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Brązowe kotlety wieprzowe z każdej strony.
Dodać cebulę i wodę na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Obrócić kotlety i dodać pozostałą sól i pieprz. Przykryć i gotować, aż woda odparuje, a cebula zmieni kolor na jasnobrązowy.
Zdjąć kotlety z patelni i podawać z cebulą na wierzchu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.