Łatwe Ciasto Z Kawą Jabłkową

Łatwe Ciasto Z Kawą Jabłkową
Przepis na łatwe ciasto z kawą jabłkową można zrobić w około 55 minut. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 5G tłuszczu i w sumie 280 kalorii. Za 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako śniadanie. Udaj się do sklepu i podnieś nadzienie do szarlotki, ekstrakt z wanillanu, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Łatwe Ciasto Kawowe Apple Fritter, Maszyna Do Chleba Łatwe Ciasto Do Kawy Jabłkowej, oraz Ciasto Kawowe Z Kwaśną Śmietaną Z Dyni Jabłkowej Z Glazurą Jabłkową.

Instrukcje

1
W dużej misce masło śmietankowe i cukier. Ubij jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do śmietany na przemian z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
3
Wlać połowę do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Połącz nadzienie do ciasta i cynamon; łyżka na cieście. Upuść pozostałe ciasto na nadzienie; delikatnie rozprowadź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CynamonCynamon
5
Połącz składniki polewy;posyp ciasto.
6
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Połącz składniki glazury; skrop ciepłe lub schłodzone ciasto kawowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
GlazuraGlazura

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto kawowe. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn