Łatwe Ciasto Czekoladowe
Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten przepis służy 8. 31 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chipsy czekoladowe marki hershey, bitą polewę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie, oraz Easy Taco Pie i zespół Cabot Fit.
Instrukcje
Odmierz 1/3 szklanki chipsów czekoladowych i wymieszaj z 2 łyżkami mleka. Włóż do miski bezpiecznej dla mikrofali i podgrzewaj na wysokości przez 20 sekund. Mieszaj, aż roztopią się wióry. W razie potrzeby, kuchenka mikrofalowa przez kolejne 20 sekund.
Rozłóż na dnie skorupy ciasta i włóż do lodówki.
Pozostałe 2/3 szklanki frytek, pianek i 1/4 szklanki mleka umieść w rondlu i podgrzej na średnim ogniu, stale mieszając, aż się stopi.
Przenieść do dużej miski i odstawić na około 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.Złożyć około 2 szklanki ubitej polewy do mieszaniny czekolady.
Rozłóż około 2/3 tej mieszaniny na skorupie.
Dodaj to, co pozostało w wannie z ubitą polewą (trochę nad kubkiem) do pozostałej mieszaniny czekolady w misce.
Rozłóż na wierzchu ciasta.Przykryć i zamrozić 6 do 8 godzin lub na noc.