Łatwe Ciasteczka Marchewkowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, ciasto marchewkowe mix, wisienka wisienka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwe Ciasto Marchewkowe, Łatwe Matowe Ciasto Marchewkowe, oraz Łatwe Ciasto Marchewkowe Bezglutenowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 2 arkusze cookie z pergaminem gotowania.
W dużej misce, wymieszać ciasto wymieszać, pudding wymieszać, olej i jajka do połączenia. Wymieszać z cukinią i marchewką. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe około 2 cali od siebie na arkuszach ciastek.
Piec 10 do 12 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Schłodzić 3 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Mżawka polewa ciasteczka.
Odstawić do Ustawienia, około 5 minut.