Łatwe Babeczki Truskawkowe

Łatwe Babeczki Truskawkowe
Łatwe babeczki Truskawkowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 407 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 153 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz olej roślinny, natychmiastowy pudding waniliowy mix, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Łatwe babeczki truskawkowo-śmietankowe, Babeczki waniliowe z nadzieniem truskawkowym i maślanym Truskawkowym, oraz Świeże babeczki truskawkowe z masłem Truskawkowym.

Instrukcje

1
Na babeczki
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia Muffin cyny z wkładkami papierowymi lub spray z nieprzywierającym sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
3
W misce miksera stojaka, wyposażony w mocowanie wiosła, lub z mikserem ręcznym w dużej misce, ubić razem ciasto i budyń mieszanki, grecki jogurt, olej, woda, jajka i wanilia. Beat przez około dwie minuty na średniej prędkości, aż dobrze połączone. Złóż truskawki pokrojone w kostkę
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt GreckiJogurt Grecki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Używając dużej miarki do ciastek, rozprowadź ciasto między 24 studniami muffinów; około 3 łyżki ciasta na studzienkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 18-22 minut lub do momentu, gdy lekko dotknięte wierzchy ciasta odrosną. Pozostaw babeczki do ostygnięcia w puszkach na muffinki przez około 10 minut. Babeczki mogą rozwijać się lekko divot w centrum, jak one chłodne, ale nie martw się, będziesz przykryć, że z pysznym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
6
Wyjmij babeczki z puszek na muffinki i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na drucianym stojaku. Gdy babeczki są cool, przygotować lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Na lukier
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
8
W misce miksera stojącego wyposażonego w uchwyt łopatkowy, ubij masło na średniej prędkości przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
Obracać mikser do niskiej prędkości i stopniowo dodawać cukier cukierników, aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodać wanilię i 3 łyżki przecieru truskawkowego, wymieszać do włączenia. Wyłącz mikser i sprawdź maślany krem pod kątem smaku i konsystencji. Stopniowo dodawaj ostatnie 2 łyżki puree truskawkowego, aż osiągniesz pożądany poziom smaku truskawkowego. Należy pamiętać, że dodanie więcej niż zalecane 5 łyżek może spowodować cieńszy lukier. Włącz mikser z powrotem do średniej prędkości i ubić mieszaninę przez około 3-4 minuty lub do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier TruskawkowyPrzecier Truskawkowy
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Lukier wyłożyć na ostudzone babeczki i w razie potrzeby udekorować świeżymi truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione babeczki. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W42 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn