Łatwa patelnia z pieczarkami i mieloną wołowiną
Łatwa patelnia z pieczarkami i mieloną wołowiną to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, pietruszkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedna Patelnia Mielonej Wołowiny Stroganoff, Gulasz Z Mielonej Wołowiny Na Patelni, oraz Bakłażan Pomidor Mielona Patelnia Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 protokół, często mieszając, aż dokładnie gotowane.
Dodać mrożone ziemniaki. Gotować 8 do 10 minut, często mieszając, aż ziemniaki będą miękkie.
Dodać zupę i grzyby; gotować i mieszać, aż mieszanina będzie gorąca.
Top z serem. Przykryć; gotować około 2 minut lub aż ser się rozpuści.
Posypać natką pietruszki.