Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc wypróbuj łatwą patelnię Taco. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 617 kalorii, 32G białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz wodę, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Łatwa Patelnia Taco, Łatwy Taco Patelnia Kolacja, oraz Łatwa Patelnia Z Wołowiną Taco.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; gotować i mieszać wołowinę i cebulę, aż wołowina jest rumiana, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Drenaż. Wymieszać pomidory, wodę, ryż i przyprawę taco do mieszanki wołowiny i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękka, o 25 protokół. Top z meksykańskiej mieszanki serów i sałaty przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.