Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego

Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego
Marakui Karmel Złote Monety, czekolada pokryte Karmel migdałowy magiczne fasolki i cynamon Karmel Macadamia batony jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 7G białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, migdały, zmielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Batony Z Białej Czekolady-Makadamia-Karmel, Karmelowy Tost Macchiato Ricotta z orzechami laskowymi, bananami i ziarenkami Espresso w czekoladzie, oraz Migdałowe Batoniki Czekoladowo-Karmelowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu ugotuj cukier, syrop kukurydziany i wodę na ciemny bursztynowy karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać puree z marakui, masło, nasiona wanilii i słodzone mleko skondensowane. Doprowadzić do wrzenia i gotować do 235 stopni F, mieszając cały czas. Wymieszać z solą. Spray pergamin papier z nonstick i umieścić na patelni arkuszy. Ustaw metalowe ramki karmelowe na 8 na 12 cali na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać karmel do ramy i umieścić w zamrażarce, aż zamarznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
4
Po zamrożeniu karmelu marakui Wytnij około 36 dysków za pomocą okrągłych noży o średnicy 1,5 cala. Karmel przechowywać w zamrażarce. Rozpuść gorzką czekoladę. Zanurz zamrożone dyski karmelu z marakui w czekoladzie i pozostaw w temperaturze pokojowej, aż czekolada stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
W średnim rondlu na średnim ogniu, gotować cukier i wodę do miękkiej kuli, 240 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodaj migdały i mieszaj, aż karmelizuje się do ciemnego bursztynowego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
7
Dodać sól i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Rozprowadź na nasmarowanych patelniach z blachy i pozostaw do ostygnięcia 20 do 60 minut, w zależności od temperatury w pomieszczeniu. Po ostygnięciu włożyć do lodówki około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Przenieś migdały do miski ze stali nierdzewnej i pokryj migdały roztopioną czekoladą, ciągle mieszając. Po ustawieniu przesiej kakao lub cukier puder na migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
W małym rondlu zagotuj śmietanę, cynamon i glukozę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Syrop GlukozowySyrop Glukozowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
11
Umieścić masło, sól, i obie czekoladki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Wlać gorącą śmietanę na czekoladę i odstawić na 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
13
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
14
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż krawędzie ganache zaczną krystalizować.
15
W międzyczasie rozpuścić ciemną czekoladę do 186,8 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
16
Wlać do formy tabliczki czekolady, aby pokryć, a następnie wylać z powrotem. Stuknij cały nadmiar czekolady, a następnie odwróć na pergamin, aż czekolada całkowicie stwardnieje. Rur ganache w połowie drogi do skorupy czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
17
W małym rondlu karmelizuj syrop kukurydziany i cukier do ciemnego bursztynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
18
Umieść krem w małym pojemniku odpornym na działanie mikrofal i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej, aż będzie gorący w dotyku. Ostrożnie dodać karmel do gorącej śmietany. Doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
19
Umieść czekoladę i miód w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
20
Polać czekoladą gorącą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
21
Odstawić na 10 sekund i ubijać, aby połączyć. Wchodzisz w orzechy macadamia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów MakadamiaOpakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
22
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż krawędzie ganache zaczną krystalizować. Łyżka karmelu na wierzchu cynamonowego ganache czekoladowego i top z resztą hartowanej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
23
Pozostawić w lodówce, około 1 godziny. Wyjmij pręty z formy.

Składniki

227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgelekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgelekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory słoneczne niepomidory słoneczne nie7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory słoneczne niepomidory słoneczne nie454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegorzka czekoladagorzka czekolada35opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeposiekana ciemna czekoladaposiekana ciemna czekolada85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegorzka czekolada, rozpuszczonagorzka czekolada, rozpuszczona0Batoniki toffi Heathfleur de selfleur de sel22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuglukozaglukoza1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocynamon mielonycynamon mielony227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge2 uncje orzechów macadamia, tosty i drobno posiekane2 uncje orzechów macadamia, tosty i drobno posiekane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepuree z pasjipuree z pasji151opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeposiekana czekolada mlecznaposiekana czekolada mleczna340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeczekolada mlecznaczekolada mleczna32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukakao w proszku niealkalicznym lub cukier puderkakao w proszku niealkalicznym lub cukier puder1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych2Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge4 uncje cukru4 uncje cukru78opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej397opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge2 funty niebieskich ziemniaków2 funty niebieskich ziemniaków14opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło niesolone, plus więcej do smarowaniamasło niesolone, plus więcej do smarowania11 łyżka suszonego oreganomasło niesolonemasło niesolone170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło niesolone, temperatura pokojowamasło niesolone, temperatura pokojowa1fasola waniliowa, nasiona zeskrobanefasola waniliowa, nasiona zeskrobane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecałe migdały, skórka, tostycałe migdały, skórka, tosty
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia4
Magazyn