Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego
Marakui Karmel Złote Monety, czekolada pokryte Karmel migdałowy magiczne fasolki i cynamon Karmel Macadamia batony jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 7G białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, migdały, zmielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Batony Z Białej Czekolady-Makadamia-Karmel, Karmelowy Tost Macchiato Ricotta z orzechami laskowymi, bananami i ziarenkami Espresso w czekoladzie, oraz Migdałowe Batoniki Czekoladowo-Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu ugotuj cukier, syrop kukurydziany i wodę na ciemny bursztynowy karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać puree z marakui, masło, nasiona wanilii i słodzone mleko skondensowane. Doprowadzić do wrzenia i gotować do 235 stopni F, mieszając cały czas. Wymieszać z solą. Spray pergamin papier z nonstick i umieścić na patelni arkuszy. Ustaw metalowe ramki karmelowe na 8 na 12 cali na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Owoce Męczennicy
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Cukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać karmel do ramy i umieścić w zamrażarce, aż zamarznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
4
Po zamrożeniu karmelu marakui Wytnij około 36 dysków za pomocą okrągłych noży o średnicy 1,5 cala. Karmel przechowywać w zamrażarce. Rozpuść gorzką czekoladę. Zanurz zamrożone dyski karmelu z marakui w czekoladzie i pozostaw w temperaturze pokojowej, aż czekolada stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
Owoce Męczennicy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasek Skórki Cytrynowej
5
W średnim rondlu na średnim ogniu, gotować cukier i wodę do miękkiej kuli, 240 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodaj migdały i mieszaj, aż karmelizuje się do ciemnego bursztynowego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
7
Dodać sól i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Rozprowadź na nasmarowanych patelniach z blachy i pozostaw do ostygnięcia 20 do 60 minut, w zależności od temperatury w pomieszczeniu. Po ostygnięciu włożyć do lodówki około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Przenieś migdały do miski ze stali nierdzewnej i pokryj migdały roztopioną czekoladą, ciągle mieszając. Po ustawieniu przesiej kakao lub cukier puder na migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
10
W małym rondlu zagotuj śmietanę, cynamon i glukozę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Syrop Glukozowy
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
11
Umieścić masło, sól, i obie czekoladki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
Wlać gorącą śmietanę na czekoladę i odstawić na 10 sekund.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż krawędzie ganache zaczną krystalizować.
15
W międzyczasie rozpuścić ciemną czekoladę do 186,8 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
16
Wlać do formy tabliczki czekolady, aby pokryć, a następnie wylać z powrotem. Stuknij cały nadmiar czekolady, a następnie odwróć na pergamin, aż czekolada całkowicie stwardnieje. Rur ganache w połowie drogi do skorupy czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton Czekoladowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
17
W małym rondlu karmelizuj syrop kukurydziany i cukier do ciemnego bursztynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
18
Umieść krem w małym pojemniku odpornym na działanie mikrofal i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej, aż będzie gorący w dotyku. Ostrożnie dodać karmel do gorącej śmietany. Doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
19
Umieść czekoladę i miód w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
20
Polać czekoladą gorącą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne Nie
21
Odstawić na 10 sekund i ubijać, aby połączyć. Wchodzisz w orzechy macadamia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż krawędzie ganache zaczną krystalizować. Łyżka karmelu na wierzchu cynamonowego ganache czekoladowego i top z resztą hartowanej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Papier Ryżowy
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
23
Pozostawić w lodówce, około 1 godziny. Wyjmij pręty z formy.