Złota Papryka Faszerowana
Złote nadziewane papryki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz chleb, pietruszkę, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Faszerowana papryka z Chèvre, pekanami i złotymi rodzynkami, Pieczona papryka w / złote rodzynki i orzeszki piniowe, oraz Malina vinaigrette Slaw z fasolką Garbanzo, czerwoną papryką i złotymi rodzynkami.
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę. Odstawić.
Połówki papryki wzdłuż; wyrzucić nasiona.
Umieść połówki pieprzu w naczyniu bezpiecznym dla mikrofalówki; kuchenka mikrofalowa na wysokości 6 minut lub do momentu, gdy papryka zacznie mięknąć.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; dodać czosnek, i smażyć 30 sekund.
Dodać cukinię i grzyby; gotować 5 minut lub aż warzywa zaczną mięknąć.
Wyjąć z ognia; wymieszać bułkę tartą, kukurydzę i kolejne 7 składników.
Przykryj płytkie naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Połówki papryki umieścić w naczyniu; mieszaninę warzywną podzielić równomiernie między papryki.
Piec w temperaturze 375 przez 25 do 30 minut lub do całkowitego ogrzania.