Gotowane przegrzebki z winegretem estragonowym
Jeśli 2,22 zł za porcję spada w budżecie, gotowane przegrzebki z estragonem Vinaigrette może być ogromny jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz maranta, sól i pieprz, wywar rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane przegrzebki na mikro zielonych z pomarańczowym estragonem Vinaigrette z masłem gotowany Homar, Spaghetti Z Przegrzebkami, Porami I Estragonem, oraz Przegrzebki morskie ze świeżymi wiśniami i estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, doprowadzić wino, wywar rybny i szalotka do wrzenia.
Dodaj przegrzebki w jednej warstwie i dusić na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Przenieś przegrzebki na talerz i ogrzać.
W rondlu zagotować 1/2 szklanki płynu do kłusowania.
Ubić rozpuszczoną marantę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż lekko zgęstnieje.
Zdjąć z ognia, ubić olej i ocet, doprawić solą i pieprzem.
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę tylko do miękkości, o 6 protokół.
Rozłóż fasolę na 4 talerzach. Grubo pokroić przegrzebki i ustawić je na fasoli.
Skropić winegretem, udekorować pomidorem i estragonem i podawać.