Zwęglona Ośmiornica Z Brzoskwinią, Rukolą I Dojrzałym Balsamicznym
Zwęglona ośmiornica z brzoskwinią, rukolą i dojrzałym balsamicznym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na 7,83 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, cytrynę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Przepis Na Sałatkę Z Zwęglonej Ośmiornicy, Sałatka z zwęglonej ośmiornicy z sosem mandarynkowym, oraz Balsamiczna Sałatka brzoskwiniowa Avo-rukola.
Instrukcje
1
Cebulę, seler, marchew, prosciutto, pietruszka, czosnek i pieprz cayenne połączyć w garnku z około 8 szklanek wody. Doprawić wodą sól i gotować przez 5 minut, aby umożliwić zaparzenia smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Prosciutto
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj ośmiornicę i zmniejsz ogień do średnio-niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez około 1 godzinę lub do momentu, gdy ośmiornica będzie miękka po delikatnym przekłuciu nożem. Ostudzić ośmiornicę w duszonym płynie w temperaturze pokojowej, aż ostudzi się na tyle, by mogła wytrzymać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ośmiornica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Wyjąć ośmiornicę z duszonego płynu i dobrze odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ośmiornica
4
Podgrzej żeliwną patelnię lub płaską patelnię na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco. Doprawić ośmiornicę oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Grilluj ośmiornicę, aż będzie karmelizowana i chrupiona ze wszystkich stron, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ośmiornica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Przenieś zwęgloną ośmiornicę na deskę do krojenia i pokrój każdą mackę na ukośniku na 4 plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ośmiornica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
6
Umieść plasterki ośmiornicy na środku 4 talerzy i udekoruj rukolą i 3 do 4 plasterkami brzoskwini.
Skropić 1 łyżkę dojrzałego octu balsamicznego wokół ośmiornicy i zakończyć każde danie wycisnąć sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny Postarzany
Do Smarowania Wkładki
Ośmiornica
8
Podawać natychmiast.
9
Reprinted with permission from Avec Ripert: a Culinary Journey with Eric Ripert by Eric Ripert with Angie Mosier and Soa Davies, (C) 2010 John Wiley & Sons, Inc.