Zwęglona kukurydza i cukinia Mini meksykańska Pizza

Zwęglona kukurydza i cukinia Mini meksykańska Pizza
Zwęglona kukurydza i cukinia Mini meksykańska Pizza może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 6,15 zł za porcję. Ten przepis od Aida Mollenkamp ma 40 fanów. Jeśli masz jędrne dojrzałe awokado, koszerną sól i pieprz, kolbę kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać olej kokosowy, możesz śledzić to danie główne z Gorzka czekolada Malina kokos ciasteczka owsiane (wykonane z oleju kokosowego!) jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Meksykańskie Mini-Pizze, Mini Pizze Z Cukinią, 3 Sposoby, oraz Meksykańska zupa z kurczaka ze zwęgloną kukurydzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Tortilas pędzla po obu stronach z odrobiną oleju, a następnie tosty aż tylko złoty kolor, o 5 protokół. W międzyczasie dodaj wystarczającą ilość oleju do dużej patelni nonstick, aby pokryć dno, a następnie podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Gdy olej mieni się, dodać cebulę, wymieszać, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem i gotować do miękkości, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodaj czosnek, poblano, i cukinia i gotować, aż poblano jest miękka i cukinia jest złoty brąz, inny 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
5
Złóż pizzę, umieszczając kilka łyżek czarnej fasoli na dnie opiekanych tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
6
Dodać mieszaninę cukinii, top z odrobiną pokruszonego sera i umieścić z powrotem w piekarniku, aż tortille są brązowe i ser topi się, o 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
W razie potrzeby, char kukurydzy na otwartym ogniu lub grill (można mieć go na surowo zbyt). Odciąć ziarna kukurydzy z kolby i, jeśli używasz, top każdej pizzy z odrobiną kukurydzy. Top z salsą, awokado, i niektóre liście kolendry i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn