Zwinięty brzuch wieprzowy z farszem morelowo-miodowym herby

Zwinięty brzuch wieprzowy z farszem morelowo-miodowym herby
Zwinięty brzuch wieprzowy z herby morelowo-miodowym farszem zajmuje ok. 3 godziny i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 130 g tłuszczu, oraz w sumie 1378 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 208 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz tymianek, pietruszka, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Rolowana Z Farszem Śliwkowo-Morelowym, Schab rolowany z farszem z jeżyny, cytryny i suszonych moreli, oraz Herby czosnek rolowany wieprzowina z sałatką jabłkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać cebulę i gotować przez 10 minut, aż złoty. Przycinaj około 100 g wieprzowiny, od mięsistej strony, ale jeśli rzeźnik zostawił kawałek mięsa po jednej stronie, gdzie usunięto żebra, zostaw to, ponieważ pomoże Ci to zwijać. Mięso wieprzowe przecedzić w robocie kuchennym, następnie przełożyć do miski z ziołami, bułką tartą, morelami, cebulą i 2 łyżkami oleju, doprawić i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Obróć skórę brzucha wieprzowego-bok do góry. Za pomocą ostrego noża lub noża Stanley, score skóry w odstępach 1cm i pocierać sól morską na całym. Obrócić brzuch wieprzowy i doprawić trochę więcej, a następnie umyć miód na miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Połóż farsz na środku, następnie połącz 2 końce i zwinąć mocno. Odwróć wieprzowinę, aby końce spotkały się pod spodem. Zawiąż zwiniętą wieprzowinę sznurkiem kuchennym, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
5
Mięso przekładamy na druciany stelaż w blaszce do pieczenia i przekładamy do lodówki, na kilka godzin lub do 24 godzin, tak aby skóra miała czas na wyschnięcie, a mięso nabiera smaków z farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Piekarnik do 220C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Potrzyj wieprzowinę pozostałym olejem i trochę więcej soli morskiej. Piec w środku piekarnika przez 30 min. Obróć piekarnik do 180C / 160C fan / gas 4 i kontynuuj gotowanie przez 2 godziny. Wreszcie, włączyć piekarnik z powrotem do 220C / 200C wentylator / Gaz 7 chrupać skórę na kolejne 30 minut nie martw się, jeśli wieprzowina wygląda ciemny Na Zewnątrz, to nadal będzie soczyste i pyszne w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią i pozostawić do odpoczynku na 45 minut przed wyrzeźbieniem. Jeśli Twoja skóra nie staje się chrupiąca, pop stawu pod gorącym grillem na kilka minut, toczenia go na bok, aby uzyskać boki ładne i chrupiące zbyt po prostu mieć oko na to, jak będzie łatwo spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn