Zwinięty brzuch wieprzowy z farszem morelowo-miodowym herby

Zwinięty brzuch wieprzowy z herby morelowo-miodowym farszem zajmuje ok. 3 godziny i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 130 g tłuszczu, oraz w sumie 1378 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 208 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz tymianek, pietruszka, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Rolowana Z Farszem Śliwkowo-Morelowym, Schab rolowany z farszem z jeżyny, cytryny i suszonych moreli, oraz Herby czosnek rolowany wieprzowina z sałatką jabłkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju.
Dodać cebulę i gotować przez 10 minut, aż złoty. Przycinaj około 100 g wieprzowiny, od mięsistej strony, ale jeśli rzeźnik zostawił kawałek mięsa po jednej stronie, gdzie usunięto żebra, zostaw to, ponieważ pomoże Ci to zwijać. Mięso wieprzowe przecedzić w robocie kuchennym, następnie przełożyć do miski z ziołami, bułką tartą, morelami, cebulą i 2 łyżkami oleju, doprawić i dobrze wymieszać.
Obróć skórę brzucha wieprzowego-bok do góry. Za pomocą ostrego noża lub noża Stanley, score skóry w odstępach 1cm i pocierać sól morską na całym. Obrócić brzuch wieprzowy i doprawić trochę więcej, a następnie umyć miód na miąższu.
Połóż farsz na środku, następnie połącz 2 końce i zwinąć mocno. Odwróć wieprzowinę, aby końce spotkały się pod spodem. Zawiąż zwiniętą wieprzowinę sznurkiem kuchennym, aby zabezpieczyć.
Mięso przekładamy na druciany stelaż w blaszce do pieczenia i przekładamy do lodówki, na kilka godzin lub do 24 godzin, tak aby skóra miała czas na wyschnięcie, a mięso nabiera smaków z farszu.
Piekarnik do 220C / 180C wentylator / Gaz
Potrzyj wieprzowinę pozostałym olejem i trochę więcej soli morskiej. Piec w środku piekarnika przez 30 min. Obróć piekarnik do 180C / 160C fan / gas 4 i kontynuuj gotowanie przez 2 godziny. Wreszcie, włączyć piekarnik z powrotem do 220C / 200C wentylator / Gaz 7 chrupać skórę na kolejne 30 minut nie martw się, jeśli wieprzowina wygląda ciemny Na Zewnątrz, to nadal będzie soczyste i pyszne w środku.
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią i pozostawić do odpoczynku na 45 minut przed wyrzeźbieniem. Jeśli Twoja skóra nie staje się chrupiąca, pop stawu pod gorącym grillem na kilka minut, toczenia go na bok, aby uzyskać boki ładne i chrupiące zbyt po prostu mieć oko na to, jak będzie łatwo spalić.