Zwinięty brzuch wieprzowy z farszem morelowo-miodowym herby

Zwinięty brzuch wieprzowy z farszem morelowo-miodowym herby
Zwinięty brzuch wieprzowy z herby morelowo-miodowym farszem zajmuje ok. 3 godziny i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 130 g tłuszczu, oraz w sumie 1378 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 208 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz tymianek, pietruszka, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Rolowana Z Farszem Śliwkowo-Morelowym, Schab rolowany z farszem z jeżyny, cytryny i suszonych moreli, oraz Herby czosnek rolowany wieprzowina z sałatką jabłkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować przez 10 minut, aż złoty. Przycinaj około 100 g wieprzowiny, od mięsistej strony, ale jeśli rzeźnik zostawił kawałek mięsa po jednej stronie, gdzie usunięto żebra, zostaw to, ponieważ pomoże Ci to zwijać. Mięso wieprzowe przecedzić w robocie kuchennym, następnie przełożyć do miski z ziołami, bułką tartą, morelami, cebulą i 2 łyżkami oleju, doprawić i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Obróć skórę brzucha wieprzowego-bok do góry. Za pomocą ostrego noża lub noża Stanley, score skóry w odstępach 1cm i pocierać sól morską na całym. Obrócić brzuch wieprzowy i doprawić trochę więcej, a następnie umyć miód na miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Połóż farsz na środku, następnie połącz 2 końce i zwinąć mocno. Odwróć wieprzowinę, aby końce spotkały się pod spodem. Zawiąż zwiniętą wieprzowinę sznurkiem kuchennym, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
5
Mięso przekładamy na druciany stelaż w blaszce do pieczenia i przekładamy do lodówki, na kilka godzin lub do 24 godzin, tak aby skóra miała czas na wyschnięcie, a mięso nabiera smaków z farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Piekarnik do 220C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Potrzyj wieprzowinę pozostałym olejem i trochę więcej soli morskiej. Piec w środku piekarnika przez 30 min. Obróć piekarnik do 180C / 160C fan / gas 4 i kontynuuj gotowanie przez 2 godziny. Wreszcie, włączyć piekarnik z powrotem do 220C / 200C wentylator / Gaz 7 chrupać skórę na kolejne 30 minut nie martw się, jeśli wieprzowina wygląda ciemny Na Zewnątrz, to nadal będzie soczyste i pyszne w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią i pozostawić do odpoczynku na 45 minut przed wyrzeźbieniem. Jeśli Twoja skóra nie staje się chrupiąca, pop stawu pod gorącym grillem na kilka minut, toczenia go na bok, aby uzyskać boki ładne i chrupiące zbyt po prostu mieć oko na to, jak będzie łatwo spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn