Zupa Żyroskopowa
Zupa żyroskopowa to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 36g tłuszczu i w sumie 462 kalorii. Za 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga ząbków czosnku, majeranku, rozmarynu i wody. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 6 godzin i 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Gyro Grillowana kanapka z serem (aka Gyro Melt), Kurczak Gyro Grillowany ser (aka Gyro Melt), oraz Gyro.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj jagnięcinę, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Przenieś do 4-lub 5-qt. powolna kuchenka.
Dodaj wodę, pomidory, cebulę, wino, miętę, czosnek, majeranek, rozmaryn, sól i pieprz. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu zmieszania smaków.
W razie potrzeby podawaj z jogurtem i serem feta.