Zupa z żółtej papryki z grzankami z dzikich grzybów
Zupa z żółtej papryki z grzankami z dzikich grzybów to Wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, marchew, ocet balsamiczny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Zupa pomidorowa żółta z grzankami z koziego sera, oraz Zupa Z Żółtej Papryki.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować zupę, umieść paprykę na patelni z galaretką. Paprykę lekko posmarować sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Papryka
Galaretka
Rolka
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec w 500 przez 30 minut lub do poczernienia ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Umieścić paprykę w dużej plastikowej torbie na suwak; zapieczętować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
5
Odstawić na 20 minut. Skórki obrać i wyrzucić.
6
Przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić błony i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona
7
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Dodaj por, ziemniaki, i marchew; gotować 5 protokół. Wymieszać z papryką i liściem laurowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Papryka
Marchew
Ziemniak
Por
9
Dodać wodę i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 20 minut lub aż warzywa są bardzo miękkie. Wymieszać w pieczonych połówek pieprzu; gotować na wolnym ogniu 5 minut. Odrzuć liść laurowy. Wymieszać z octem, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Warzywa
Liście Laurowe
Ocet
Bulion
Woda
Sól
10
Połowę mieszanki papryki umieścić w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywce blendera. Zmiksować na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszanką papryki. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
15
Aby przygotować grzanki, podgrzać 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Grzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
16
Dodać grzyby; zmniejszyć ogień do średniego. Wymieszać z winem; gotować 15 minut lub aż płyn odparuje. Wymieszać z tymiankiem i czosnkiem; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Czosnek
Tymianek
Wino
17
Wyjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki, śmietanę, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Pietruszka-nać
Krem
Sól
18
Ułożyć chleb na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
19
Piec w 350 przez 5 minut lub do tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
20
Umieść 1 czubatą łyżkę mieszanki grzybowej na każdym croutonie.