Zupa z wędzonych ostryg i grzybów
Zupa z wędzonych ostryg i grzybów to bezglutenowe i pescatariańskie zupa. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, zupę grzybową, ostrygi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lucjan w zupie z boczniaków, Shiitake & Boyster Mushroom Soup, oraz Zupa Grzybowo-ziemniaczana z wędzoną papryką.