Zupa Z Wędzonego Plamiaka

Zupa Z Wędzonego Plamiaka
Zupa z wędzonego plamiaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 746 kalorii. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz koperek, pieprz, ciężki krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zupa z wędzonego plamiaka i białej fasoli, Wędzony plamiak i nowa zupa ziemniaczana z klonową mżawką, oraz Cullen Skink-Szkocka zupa z wędzonego plamiaka i ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zawiń rozmaryn, tymianek, liście laurowe i ziarna pieprzu w gazę i zabezpiecz sznurkiem kuchennym. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
TymianekTymianek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
SernikSernik
2
W średnim rondlu na umiarkowanym ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać pory i koper włoski i podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
PorPor
4
Dodać śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, dodać pakiet ziół, i gotować na wolnym ogniu, aż zupa jest zmniejszona o około jedną trzecią, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
ZupaZupa
5
Dodać plamiaka, przykryć i dusić dodatkowe 5 minut. Doprawić do smaku. Podziel zupę na 8 misek, upewniając się, aby równomiernie rozprowadzić ryby i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PlamiakPlamiak
RybyRyby
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Każde danie posypać koperkiem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Plamiak w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn