Zupa z wołowiny i kiełbasy
Zupa z wołowiny i kiełbasy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,26 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, ziemniaków, przypraw i selera. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Wołowina, kiełbasa i zupa ziemniaczana, Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Jarzynowa Wołowa, oraz Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Jarzynowa Wołowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu brązowa wołowina w oleju ze wszystkich stron.
Wyjmij łyżką cedzakową i odstaw na bok. Brązowa kiełbasa ze wszystkich stron; odcedzić.
Zwróć wołowinę na patelnię.
Dodaj pomidory, wodę, cebulę i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do miękkości wołowiny.
Dodaj ziemniaki i seler. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do miękkości warzyw.