Zupa Z Soczewicy Rhinelander

Zupa Z Soczewicy Rhinelander
Zupa z soczewicy Rhinelander jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. 95 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, tymianku, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Fasola Rhinelander, Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, oraz Zupa Z Soczewicy.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć olej, boczek, marchew, cebula i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
BoczekBoczek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Saute przez 5 minut, lub aż bekon jest chrupiące. Mieszaj mąkę, aż się rozpuści i mieszanina będzie pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Powoli dodawać wodę, ciągle mieszając. Następnie dodaj liście laurowe, sól, soczewicę, bazę wołową, tymianek, gałkę muszkatołową, biały pieprz i ziemniaki. Wszystko dobrze wymieszać, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Baza WołowaBaza Wołowa
ZiemniakZiemniak
SoczewicaSoczewica
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
TymianekTymianek
WodaWoda
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn