Zupa Z Soczewicy Rhinelander
Zupa z soczewicy Rhinelander jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. 95 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, tymianku, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Fasola Rhinelander, Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, oraz Zupa Z Soczewicy.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć olej, boczek, marchew, cebula i seler.
Saute przez 5 minut, lub aż bekon jest chrupiące. Mieszaj mąkę, aż się rozpuści i mieszanina będzie pasty.
Powoli dodawać wodę, ciągle mieszając. Następnie dodaj liście laurowe, sól, soczewicę, bazę wołową, tymianek, gałkę muszkatołową, biały pieprz i ziemniaki. Wszystko dobrze wymieszać, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny.