Zupa z soczewicy IV
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Zupa z soczewicy IV może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 157 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory, soczewicę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, Zupa z soczewicy i szynki, oraz Zupa z szynki i soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłucz i wybierz przez soczewicę, a następnie umieścić w misce z wodą na pokrycie i niech namoczyć podczas przygotowywania innych składników.
Napełnij duży garnek 2 litrami wody i wymieszaj z oliwą z oliwek i solą. Doprowadzić do wrzenia.
Odcedzić soczewicę i ostrożnie wlać do wrzącej wody.
Dodaj cebulę, pomidory, czosnek, ziemniaki, marchew i plantany do wrzącej wody. Wrzucić liście laurowe i doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica i plantany są miękkie, 45 do 60 minut.