Zupa z soczewicy i Linguiny

Zupa z soczewicy i Linguiny
Zupa z soczewicy i Linguine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2005 kalorie, 75g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, świeżo zmielony pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Z Kurczaka Linguine-Garnek Z Crock, Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, oraz Linguine z włoską kiełbasą z kurczaka, pomidorami i zupą z jarmużu.

Instrukcje

1
W dużym garnku rozgrzać olej na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać cebulę, czosnek, i marchew i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj soczewicę, wodę, sól, liść laurowy i płatki czerwonej papryki do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać linguine i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica są miękkie i makaron jest zrobione, 15 do 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
SoczewicaSoczewica
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Do zupy wymieszać czarny pieprz i natkę pietruszki. Do każdej porcji doprawić tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
6
Odmiany: zastąpić jedną posiekaną cebulkę kopru włoskiego marchewką.: 1,5 szklanki szpinaku, pokrojonego w bardzo cienkie paski, wrzucić do zupy wraz z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
7
Rekomendacja wina: smaki zupy są mocno osadzone w ziemi i będą dobrze serwowane przez wino, którego profil jest również ziemisty. Spróbuj białego Ctes-du-Rhne; chociaż jest to nieco trudniejsze do znalezienia niż czerwona odmiana, będziesz zaskoczony, jak dobrze działa tutaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn