Zupa z rukoli z prażonymi migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc daj zupę z rukoli z prażonymi migdałami. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Jest idealny do Jesień. Mieszanka migdałów, ziemniaków, bulionu warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa zupa pomidorowa z prażonymi migdałami, Inspirowana Turcją Zupa Bakłażanowa Z Wytrawnymi Migdałami, oraz Zupa z soczewicy i kiełbasy z prażonymi migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 3 protokół.
Dodaj ziemniaki; smażyć 3 minuty.
Dodać bulion; dusić, pod przykryciem, 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Dodać rukolę do patelni; gotować 3 protokół, aż zwiędną. W partiach czysta zupa w blenderze; powrót do patelni.
Ubić w 1/4 szklanki jogurtu, soli i pieprzu; podgrzać delikatnie (nie gotować).
Podawać z pozostałymi 3 łyżkami jogurtu i migdałów.