Zupa z pieczonych bakłażanów Daniela Pattersona

Zupa z pieczonych bakłażanów Daniela Pattersona
Danielu Pattersonowi pieczona zupa z bakłażana może być tylko zupą, której szukasz. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 206 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać nasiona kolendry, jadalne kwiaty, ocet sherry, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane kapustne Daniela Pattersona z mniszkiem-Zielonym winegretem, Daniel Plan Zupa Warzywna Z Soczewicy Kurczak Kiełbasa, oraz Zupa Z Pieczonych Bakłażanów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do pieczenia i zorganizować stojak w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Bakłażany ułożyć na dużej patelni, skropić 2 łyżkami odmierzonej oliwy i doprawić solą. Broil, obracając od czasu do czasu, aż skóra bakłażanów zwęglone i miąższ zmiękł, aż upada, o 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wyjmij patelnię do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia.W międzyczasie umieść kolendrę i nasiona kminku na małej patelni na średnim ogniu i tostuj, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż pachną, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
KolendraKolendra
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
4
Zdjąć patelnię z ognia i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przyprawy przekładamy do młynka do przypraw lub moździerza, tłuczemy i grubo mielimy; odstawiamy.Gdy bakłażany są wystarczająco chłodne, aby obsługiwać, podziel je na pół wzdłuż. Miąższ wyjąć dużą łyżką i umieścić w dużym rondlu z ciasną pokrywką. (Odrzuć łodygi i skórę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj tyle bulionu warzywnego do rondla, aby po prostu przykryć miąższ bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać zmielone przyprawy i płatki czerwonej papryki i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PrzyprawyPrzyprawy
8
Rondel umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż smaki stopić i bakłażan jest całkowicie rozpada, o 25 do 30 protokół.Gdy zupa jest gotowa, przygotuj kąpiel z lodem, napełniając dużą miskę do połowy lodem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
BakłażanBakłażan
ZupaZupa
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Przełóż zupę do drugiej dużej miski. Ustaw miskę z zupą w niej nad łaźnią z lodem i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Przykryć zupę i schłodzić w lodówce, aż do całkowitego wystygnięcia.Gdy zupa jest zimna, przecier w blenderze w partiach, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Wlać zmiksowaną zupę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodać 3 łyżki soku z cytryny, ocet sherry i 2 łyżki pozostałej oliwy z oliwek i ubić do połączenia. Smak i doprawić solą, pieprzem i dodatkową oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i octem w razie potrzeby. Wróć do lodówki, aż będziesz gotowy do podania.Doprowadzić średni rondel z mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Dodać fasolę Romano i blanszować, aż chrupiące-przetargu, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
13
Odcedzić w durszlaku i odstawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, pokroić fasolę w poprzek na przekątnej na 1/2-calowe kawałki i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Podgrzać patelnię żeliwną na dużym ogniu, aż do palenia, około 10 minut. W międzyczasie umieścić papryki Padrón w średniej misce, skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i wrzucić do połączenia. Gdy patelnia jest gorąca, dodać paprykę i gotować, obracając od czasu do czasu, aż zaczną char i blister, o 6 do 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PaprykaPapryka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
Przełożyć na deskę do krojenia. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, przyciąć łodygi, grubo posiekać paprykę i dodać do miski z fasolą.Przyciąć miąższ i biały rdzeń zakonserwowanej cytryny i wyrzucić. Drobno posiekać pozostałą skórkę i dodać ją do miski z fasolą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
PaprykaPapryka
FasolaFasola
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
Dodać cukinię, pomidory, i portulaka. Porwij fioletową bazylię na kawałki wielkości ugryzienia, dodaj ją do miski i delikatnie wrzuć, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Portulaka PospolitaPortulaka Pospolita
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
17
Skropić pozostałymi 2 łyżkami soku z cytryny i pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem i wymieszać. Smak i doprawić dodatkową solą, pieprzem, sokiem z cytryny i oliwą z oliwek jako needed.To podawać, kadzi zupę do szerokich, płytkich misek do serwowania. Mieszankę warzywną przełożyć na zupę i wymieszać z jadalnymi kwiatami i mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwiaty JadalneKwiaty Jadalne
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia81
Magazyn