Zupa z pieczonej dyni i szalotki
Pieczone dyni i szalotka zupa może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 79 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, imbir, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Pieczonej Dyni I Szalotki, Makaron z pieczoną szalotką i dyni, oraz Sałatka Z Pieczonej Dyni + Szalotka Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w patelni do pieczenia lub galaretki roll pan; wrzucić dobrze.
Piec w 375 przez 50 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Fajne 10 minut.
Połowę mieszanki squasha i połowę bulionu umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Wlać do dużego rondla. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną squasha i bulionem. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż do dokładnie ogrzane. Wierzch ze szczypiorkiem i pieprzem, w razie potrzeby.