Zupa Z Pieczonej Czerwonej Papryki Z Kukurydzą I Kolendrą

Zupa Z Pieczonej Czerwonej Papryki Z Kukurydzą I Kolendrą
Need a zupa bezglutenowa? Pieczona zupa z czerwonej papryki z kukurydzą i kolendrą może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka masła, ser feta, kłosy kukurydzy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 99 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krem z pieczonej czerwonej papryki z prażoną słodką kukurydzą i kwaśną śmietaną Kolendrowo-limonkową, Sałatka z kukurydzy, pieczonej czerwonej papryki i kolendry, oraz Zupa pieprzowo-kukurydziana ze świeżą kolendrą dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn