Zupa Z Owoców Morza Z Chrupiącą Bułką Tartą

Zupa Z Owoców Morza Z Chrupiącą Bułką Tartą
Zupa z owoców morza z chrupiącą bułką tartą to pescatarian przepis z 25 porcjami. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz chleb kanapkowy, wino, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 39 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako zupa bardzo przyjazna dla budżetu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane szparagi z cytryną i chrupiącą bułką tartą, Zupa kalafiorowa z chrupiącą bułką tartą Chorizo, oraz Linguine Z Krewetkami, Karczochami I Chrupiącą Bułką Tartą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 F. w robocie kuchennym pulsuj chleb i 2 łyżki oleju, tworząc grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Rozprowadzić na blasze do pieczenia i piec, podrzucając raz, aż złoty, 6 do 8 protokół.W międzyczasie podgrzej pozostałą łyżkę oleju w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać sok z małży i 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Dodać ryby i małże do rondla i gotować delikatnie, przykryte, aż ryba jest nieprzezroczysta w całym i małże otworzyły, 4 do 6 protokół. (Odrzuć wszystkie, które pozostają zamknięte.) Wymieszać w pół na pół, łyżeczka soli i łyżeczka pieprzu i gotować, aż ogrzane przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Podawać posypane natką pietruszki i bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W31 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn