Zupa Z Owoców Morza Z Chrupiącą Bułką Tartą

Zupa Z Owoców Morza Z Chrupiącą Bułką Tartą
Zupa z owoców morza z chrupiącą bułką tartą to pescatarian przepis z 25 porcjami. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz chleb kanapkowy, wino, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 39 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako zupa bardzo przyjazna dla budżetu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane szparagi z cytryną i chrupiącą bułką tartą, Zupa kalafiorowa z chrupiącą bułką tartą Chorizo, oraz Linguine Z Krewetkami, Karczochami I Chrupiącą Bułką Tartą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 F. w robocie kuchennym pulsuj chleb i 2 łyżki oleju, tworząc grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozprowadzić na blasze do pieczenia i piec, podrzucając raz, aż złoty, 6 do 8 protokół.W międzyczasie podgrzej pozostałą łyżkę oleju w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać sok z małży i 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodać ryby i małże do rondla i gotować delikatnie, przykryte, aż ryba jest nieprzezroczysta w całym i małże otworzyły, 4 do 6 protokół. (Odrzuć wszystkie, które pozostają zamknięte.) Wymieszać w pół na pół, łyżeczka soli i łyżeczka pieprzu i gotować, aż ogrzane przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Podawać posypane natką pietruszki i bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W31 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn