Need a pescatariańskie danie główne? Zupa z owoców morza może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 255 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, krewetki, mleko odparowane, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Zupa Z Owoców Morza, BC Seafood Chowder, oraz Zupa Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 8 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Umieść mąkę w dużej misce; stopniowo dodaj 1/4 szklanki 1% mleka, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka. Wymieszać z pozostałym 1 1/4 szklanki 1% mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Procent Mleka
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać odparowane mleko do mieszanki mąki. Mieszaj mieszaninę mleka w mieszaninę ziemniaków i zwiększ temperaturę do średniej-wysokiej. Gotować 5 minut lub do lekko gruby, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
Ziemniak
Mąka Uniwersalna
Mleko
4
Dodaj rybę; gotować 4 protokół. Mieszać w krewetki; gotować 6 minut lub aż krewetki są zrobione.