Zupa z orzeszków ziemnych i squasha
Zupa orzechowa i Squash może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Mieszanka mielonej kolendry, kolendry, olej z orzeszków ziemnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantna zupa z dyni i orzeszków ziemnych, Zupa Z Dyni-Orzeszków Ziemnych, oraz Zupa z squasha z Pumperniklem i pikantnymi kropelkami krwi (pikantna pieczona zupa z squasha z Pumperniklem tostowym).
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj squash i dalej 5 składniki (przez kolendrę); smażyć 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj bulion, masło orzechowe, pasta pomidorowa i pieprz, dobrze mieszając, aby połączyć; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 10 minut lub aż squash jest przetarg.