Zupa z małży wymaga około 40 minut od początku do końca. Na 1,15 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Mieszanka pomidorów winogronowych, koszerna sól i pieprz, sól wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Z Małży, Zupa z małży, oraz Zupa Z Małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W rondlu o grubym dnie, Renderuj soloną wieprzowinę, aż będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Solona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Usunąć i wyrzucić. Pocić cebulę w tłuszczu wieprzowym do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.