Zupa z kurczaka, squasha i makaronu

Zupa z kurczaka, squasha i makaronu
Zupa z kurczaka, squasha i makaronu jest bezmleczne zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 195 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka cebuli, selera, liści szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z dyni i makaronu, Letnia zupa z dyni i makaronu, oraz Makaron z kurczakiem i kabaczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4 1/2 - do 5-quart holenderski piekarnik, rozgrzać olej na średnim ogniu. Seler, cebulę i szałwię gotować w oleju 5 do 6 minut, często mieszając, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać pozostałe składniki.
3
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Przykryć; gotować od 12 do 15 minut, od czasu do czasu mieszając, aż makaron i Kabaczek będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
MakaronyMakarony

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn