Zupa z korzenia kasztana i selera
Kasztan i seler zupa korzeniowa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 45. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, pieprz, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Zupa Z Korzenia Selera Z Puree Kasztanowym, Zupa Z Korzenia Kasztana I Selera Z Grzankami Z Szałwii I Boczkiem, oraz Zupa Z Korzenia Selera.
Instrukcje
Ciepłe masło i olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 10 protokół.
Dodaj korzeń selera, kasztany, tymianek i bulion. Doprowadzić do duszenia, następnie przykryć częściowo i gotować delikatnie, aż korzeń selera będzie miękki, 20 do 25 protokół.
Czysta zupa w blenderze partiami. Wymieszać 1 łyżeczkę. sól, 1/4 łyżeczki. pieprz i 2 łyżki. śmietanka.
Pozostałą śmietanę ubić na miękkie szczyty. Doprawić solą i pieprzem.
Porcje 1/4 szklanki podawać w filiżankach do espresso lub filiżankach, posypane śmietaną i szczypiorkiem.
Do przodu: przez krok 2, do 1 dnia, przykryte i schłodzone. Podgrzać na średnim ogniu.