Zupa z kiełbasą i małż

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy i zupy z małży. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 553 kalorie, 22g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pomidory w puszkach, czosnek, chrupiący chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa Z Małży / Clam Miso Soup, Patelnia z małż pieczona z kiełbasą i koprem włoskim, oraz Manila Clam and Sausage Linguine Stephanie Izard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, obracając, aż rumiane, o 4 protokół.
Dodać cebulę, czosnek i pieprz czerwony płatki i gotować, aż cebula jest miękka, o 3 protokół.
Wymieszać koncentrat soku pomarańczowego, jarmuż i 3 szklanki wody.
Dodać pomidory i podzielić je na kawałki z łyżką. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio niski i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 30 protokół.
Dodać fasolę i małże. Powrót do wrzenia na dużym ogniu, przykryć i gotować, aż małże otwarte, 10 do 12 protokół. Wymieszać z octem i podawać z chlebem.