Zupa z kiełbasą i fasolą cannellini to danie główne dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 444 kalorie , 46 g białka i 16 g tłuszczu . Za 2,79 USD za porcję ten przepis pokrywa 37% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealna na jesień . Jeśli masz pod ręką fasolę, escarole, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 64% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kiełbasa z Indyka, Zupa Z Jarmużu i Fasolki Cannellini , Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: Zupa Z Jarmużu, Białej Fasoli i Kiełbasy oraz Zapiekanka z Fasoli Cannellini i Kiełbasy .
Instrukcje
1
Gotuj kiełbasę i cebulę w dużym rondlu na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodajemy fasolę, bulion, wodę, wino i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)