Zupa Z Kiełbasy Z Soczewicy

Zupa Z Kiełbasy Z Soczewicy
Przepis Zupa z kiełbasy z soczewicy można zrobić w około 35 minut. Ten przepis służy 13. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 19g białka, oraz 6G tłuszczu. Za $1.16 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli przyprawowej, marchwi, selera i oregano. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Zupa z kiełbasy i soczewicy, Zupa Z Kiełbasą I Soczewicą, oraz Zupa z kiełbasy i soczewicy.

Instrukcje

1
Pokrusz kiełbasę na nieprzywierającą patelnię. Gotuj na średnim ogniu, aż przestanie być różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku połącz wodę, marchewkę, seler, cebulę w proszku, oregano, czosnek w proszku, bazylię, przyprawę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj soczewicę i ryż. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 18-20 minut lub do miękkości soczewicy i ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Dodaj sos pomidorowy; wróć do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
5
Dodaj tortellini i kiełbasę. Gotuj przez 3-4 minuty lub do miękkości tortellini, kilkakrotnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia36
Magazyn