Przepis Zupa z kiełbasy z soczewicy można zrobić w około 35 minut. Ten przepis służy 13. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 19g białka, oraz 6G tłuszczu. Za $1.16 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli przyprawowej, marchwi, selera i oregano. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Zupa z kiełbasy i soczewicy, Zupa Z Kiełbasą I Soczewicą, oraz Zupa z kiełbasy i soczewicy.
Instrukcje
1
Pokrusz kiełbasę na nieprzywierającą patelnię. Gotuj na średnim ogniu, aż przestanie być różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku połącz wodę, marchewkę, seler, cebulę w proszku, oregano, czosnek w proszku, bazylię, przyprawę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ramię
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Słonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj soczewicę i ryż. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 18-20 minut lub do miękkości soczewicy i ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Dodaj sos pomidorowy; wróć do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
5
Dodaj tortellini i kiełbasę. Gotuj przez 3-4 minuty lub do miękkości tortellini, kilkakrotnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół