Zupa z kapusty piernikowej z wieprzowiną i ziemniakami
Need a danie główne bezglutenowe? Zupa z kapusty piernikowej z wieprzowiną i ziemniakami może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sok z cytryny, pietruszka, polędwica wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa marynowana w Azji z Piernikowymi słodkimi ziemniakami i Pięciopalczastymi jabłkami, Łatwa Kapusta Piernikowa, oraz Zupa Pierogi Z Wieprzowiną I Kapustą.
Instrukcje
1
W dużym garnku roztopić masło na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół. Wymieszać z mielonym imbirem i kapustą i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać bulion, ziemniaki, roztrzaskany imbir i 1 łyżeczkę soli. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Wymieszać wieprzowinę i pozostałą 1 łyżeczkę soli. Gotować, aż wieprzowina jest po prostu zrobić, o 3 protokół. Wymieszaj sok z cytryny i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Przed podaniem wyjąć kawałki roztrzaskanego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
6
Świeży imbir: będziesz chciał użyć naprawdę świeżego imbiru tutaj; jest integralną częścią smaku zupy. Poszukaj kawałka, który ma napiętą skórę i jest jędrny w dotyku. Po obraniu imbiru (najprostszym sposobem jest zeskrobanie Skórki łyżką) jego kolor powinien być bladożółty. Jeśli imbir jest niebieskozielony, są szanse, że kawałek jest stary i nie będzie miał żywego smaku, którego szukasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
7
Rekomendacja wina: Tokay Pinot Gris jest pełny i bardzo bogaty, o delikatnej kwasowości i orzechowym smaku. Będziesz zaskoczony, jak dobrze się tu sprawuje.