Zupa z kapusty piernikowej z wieprzowiną i ziemniakami

Zupa z kapusty piernikowej z wieprzowiną i ziemniakami
Need a danie główne bezglutenowe? Zupa z kapusty piernikowej z wieprzowiną i ziemniakami może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sok z cytryny, pietruszka, polędwica wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa marynowana w Azji z Piernikowymi słodkimi ziemniakami i Pięciopalczastymi jabłkami, Łatwa Kapusta Piernikowa, oraz Zupa Pierogi Z Wieprzowiną I Kapustą.

Instrukcje

1
W dużym garnku roztopić masło na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół. Wymieszać z mielonym imbirem i kapustą i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać bulion, ziemniaki, roztrzaskany imbir i 1 łyżeczkę soli. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Wymieszać wieprzowinę i pozostałą 1 łyżeczkę soli. Gotować, aż wieprzowina jest po prostu zrobić, o 3 protokół. Wymieszaj sok z cytryny i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Przed podaniem wyjąć kawałki roztrzaskanego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
6
Świeży imbir: będziesz chciał użyć naprawdę świeżego imbiru tutaj; jest integralną częścią smaku zupy. Poszukaj kawałka, który ma napiętą skórę i jest jędrny w dotyku. Po obraniu imbiru (najprostszym sposobem jest zeskrobanie Skórki łyżką) jego kolor powinien być bladożółty. Jeśli imbir jest niebieskozielony, są szanse, że kawałek jest stary i nie będzie miał żywego smaku, którego szukasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
7
Rekomendacja wina: Tokay Pinot Gris jest pełny i bardzo bogaty, o delikatnej kwasowości i orzechowym smaku. Będziesz zaskoczony, jak dobrze się tu sprawuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn