Zupa z kapusty i soczewicy
Zupa z kapusty i soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek, do 8 zielonej cebuli, jędrne dojrzałe pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Spróbuj Soczewica, kapusta i pomidor Dal, Frytka Z Soczewicy Pitas Z Czerwoną Kapustą Slaw, oraz Slow Cooker Mushrooom-Gołąbki Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sortuj soczewicę i odrzucaj zanieczyszczenia. Opłukać soczewicę i umieścić w 6-do 8-quart patelni.
Dodaj 4 szklanki wody, bulion, kminek, oliwę z oliwek, kapustę, jarmuż, marchew i pomidory.
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie przykryć i gotować delikatnie, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie i dobrze wymieszane, około 1 godziny.
Wykończyć końce z cebuli i posiekać cebulę. Zupę z kadzi układamy w miseczki, dodajemy cebulę i doprawiamy do smaku solą.