Zupa z indyka z pierogami
Zupa z indyka z pierogami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 17g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, ziarna kukurydzy, sól i mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa Kiełbasowo-szpinakowa z pierogami kukurydzianymi, Zupa Z Indyka Tandoori, oraz Slow Cooker Turkey & Potato Soup.
Instrukcje
Włożyć indyka, cebulę, seler, ziemniaki, marchew, kukurydzę, przyprawę do drobiu, cebulę w proszku i czosnek w proszku do powolnej kuchenki i polać wywarem z kurczaka na indyka i warzywa.
Dobrze wymieszać i doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem. Ustaw kuchenkę na niskim, przykryć, i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 6 godzin.
Mąkę, proszek do pieczenia i 1 łyżeczkę soli ubić w misce i wymieszać z roztopionym masłem. Wymieszać ciasto pierogi, aż zacznie się jędrne, 1 do 2 minut. Ciasto wrzucić łyżką do gotującej się zupy. Wymień pokrywkę; dusić około 15 minut.