Zupa z indyka po toskańsku
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych do swojej skrzynki z przepisami, zupa z indyka po toskańsku może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis jest dla 8 osób. To danie główne ma 466 kalorii , 44 g białka i 22 g tłuszczu na porcję. Za 2,59 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup sól, dynię w kawałkach, pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest idealny na zimę . Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 64% , to danie jest całkiem dobre. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się równieżtoskańska zupa z białej fasoli z oliwą z oliwek i rozmarynem , toskańska sałatka chlebowa i toskańska sałatka z pomidorów i chleba .
Instrukcje
Rozgrzej olej w dużym rondlu na średnio-wysokim ogniu.
Dodaj cebulę i seler; smaż i mieszaj, aż zmiękną.
Dodaj czosnek i smaż jeszcze przez 1 minutę.
Wymieszaj bulion, dynię, fasolę, indyka, sól, bazylię i pieprz. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do momentu podgrzania, od czasu do czasu mieszając. Jeśli chcesz, podawaj z serem.