Zupa z indyka i fasoli

Zupa z indyka i fasoli
Zupa z indyka i fasoli to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 100g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.08 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ząbki czosnku, pierś z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Granatowa, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Zupa Z Squasha Navy Bean.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn