Zupa Z Indyka

Zupa z indyka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 595 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz tuszę z indyka, liść laurowy, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, do bulionu z indyka i zupy z makaronem z indyka Soba, oraz Simple Leftover Turkey Noodle Soup & 7 More Leftover Turkey Soup s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić tuszę indyka w dużym garnku do zupy lub garnku i zalać wodą; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do gotowania na wolnym ogniu i gotować ramę indyka, aż pozostałe mięso spadnie z kości, około 1 godziny.
Usuń tuszę z indyka, Usuń i posiekaj pozostałe mięso z indyka. Posiekaj mięso.
Odcedzić bulion przez sitko o drobnej siatce do czystego garnka do zupy.
Dodaj posiekanego indyka do odcedzonego bulionu; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i wymieszać ziemniaki, marchew, seler, cebula, kapusta, pomidory, jęczmień, sos Worcestershire, sól, pietruszka, bazylia, liść laurowy, czarny pieprz, papryka, przyprawa do drobiu, i tymianek. Dusić, aż warzywa będą miękkie, o 1 Więcej godziny.
Przed podaniem usunąć liść laurowy.