Zupa z grubego boczku i ziemniaków
Chunky boczek i zupa ziemniaczana jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka Bob Evans boczek, mleko, Bob evans home frytki ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 37%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Ziemniaczana Chunky, Zupa Ziemniaczana Chunky, oraz Zupa Ziemniaczana Chunky.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Wyjąć i odstawić na bok. W boczku kapie, saute pory aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać ziemniaki i rosół z kurczaka. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół. Lekko rozgnieść masą ziemniaczaną.
Dodaj mleko, kukurydzę, pietruszkę i zarezerwowany boczek.
Podgrzać do gorąca, około 5 minut. Przechowywać w lodówce resztki.