Zupa z fasoli i kiełbasy

Zupa z fasoli i kiełbasy
Zupa z fasoli i kiełbasy może być właśnie tym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym , którego szukasz. Ten przepis daje 12 porcji z 233 kaloriami , 12 g białka i 11 g tłuszczu każda. Za 82 centy za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Sprawdza się dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 20 minut . Udaj się do sklepu i kup liść laurowy, paprykę, sok pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 46% . Ta ocena jest całkiem dobra. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Chicken Sausage, White Bean and Cabbage Soup , Orecchiette, Sausage and White Bean Soup i Cajun Shrimp Chowder .

Instrukcje

1
Podsmaż kiełbasę w garnku żeliwnym lub w kociołku do zupy, aż straci różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj pozostałe składniki; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny.
3
Wyjmij liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn