Zupa Z Dzikiego Ryżu I
Zupa z dzikiego ryżu może jestem tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka marchwi, sól, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż opłukać; odcedzić. W średnim rondlu, połączyć ryż, olej i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Tymczasem w dużym garnku gotuj cebulę, seler i marchew na maśle, aż warzywa będą prawie miękkie. Zmiksować w mące, gotować i mieszać przez 2 minuty.
Dodać bulion i ryż nieoczyszczony, doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać, aż lekko zgęstnieje.
Wymieszać ze śmietaną, rozmarynem i solą. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, o 20 minut lub do ryżu jest miękka.