Zupa z dzikiego ryżu IV może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 818 kalorii, 27g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka papryki, selera, ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na małej patelni z sosem ugotować ryż z dwiema szklankami wody do miękkości; odstawić. Podsmaż boczek na chrupiąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
SOS
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić, ale rezerwa 5 łyżek smaru. Boczek pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
3
Podsmażamy cebulę, seler i zieloną paprykę w boczku, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Kapanie Z Boczku
Seler
Cebula
4
Przenieść warzywa, ryż i pokruszony boczek na patelni 5 quart. Wymieszać grzyby i zupy z kurczaka, bulion z kurczaka i pozostałe 3 1/2 szklanki wody. Dusić na średnim ogniu przez godzinę, aby wymieszać wszystkie smaki.