Zupa Z Dzikiego Ryżu Calico
Zupa z dzikiego ryżu Calico może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.44 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka estragonu, pietruszki, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Podobne przepisy to Spiced Calico Rice, Ryż Pieczony Calico, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
W średnim sosie gotować ryż w 6 szklankach wody, aż gotowane przez i miękkie.
W dużym rondlu lub garnku łączymy bulion, gotowany ryż, kukurydzę, zieloną cebulę, czerwoną i zieloną paprykę, pietruszkę i estragon.
Dobrze wymieszać i gotować na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż kukurydza będzie miękka.
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę.
Dodać do mieszanki zupy i gotować przez 5 minut. Od czasu do czasu wymieszać i podawać po zgęstnieniu zupy.