Zupa z dzikich grzybów z rukolą i chrupiącą szynką Serrano

Zupa z dzikich grzybów z rukolą i chrupiącą szynką Serrano
Zupa z dzikich grzybów z rukolą i chrupiącą szynką Serrano może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 416 kalorii, 12g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz regularną rukolę, tymianek, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa z dzikich grzybów z rukolą i orzechami włoskimi i bułkami z parmezanem z masłem ziołowym, Grillowana letnia Pizzetka z karmelizowanymi brzoskwiniami, Burratą, rukolą i chrupiącym Serrano, oraz Zupa z soczewicy z szynką Serrano i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 3 łyżki masła z 1 łyżką oliwy z oliwek w dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać grzyby i gotować, aż grzyby są złotobrązowe i ich płyn odparował, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Pieczarki przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podgrzać 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać grzyby cremini i gotować na złoty kolor, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
7
Grzyby posypać mąką i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
8
Dodać bulion i porcini w proszku i gotować przez 20 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odcedź wywar przez sitko do garnka, w którym smażysz grzyby i wyrzuć cebulę i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Gotować wywar na średnim ogniu, aż lekko zgęstnieje, a następnie mieszać z podsmażonymi grzybami i gotować przez 15 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Podczas gotowania zupy, podgrzać olej rzepakowy w wysokiej jednostronnej patelni saute na dużym ogniu, aż olej zacznie migotać. Ostrożnie dodać szynkę, w partiach, i gotować, aż chrupiące, o 45 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok ZachowanyPuszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
12
Zupę wrzucić do miseczek, dodać garść rukoli, na wierzch położyć plasterek chrupiącej szynki i skropić łyżeczką oleju z białej trufli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Białej TrufliOlej Z Białej Trufli
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok ZachowanyPuszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
13
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Połącz kości kurczaka, cebulę, seler i marchew na dużej patelni do pieczenia; Wrzuć olej i lekko doprawić solą i pieprzem. Pieczeń, aż kości i warzywa są bogate złoty brąz, o 30 do 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
5 Funtów Kości Z Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)5 Funtów Kości Z Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
15
Przenieść kości i warzywa do dużego garnka, dodać 12 szklanek zimnej wody, a pozostałe składniki i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu przez 4 godziny, odtłuszczając szumowiny, które wznoszą się na górę chochlą co 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
ChochlaChochla
16
Wyjąć z ognia i przecedzić przez sitko siatkowe do czystego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
17
Umieścić z powrotem na piecu na dużym ogniu i gotować, aż zmniejszy się o połowę. Zużyć natychmiast lub pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, przykryć i przechowywać w lodówce lub zamrażać, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn