Zupa z dyni Sherry
Zupa z squasha Sherry zajmuje mniej więcej 50 minut od początku do końca. Ta zupa ma 209 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Ten przepis z BBC Good Food wymaga cebuli, chleba z nasion croûtons i pietruszki z płaskim liściem, oliwy z oliwek i wywaru warzywnego. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Zupa Grzybowa Sherry, Zupa maślana Sherry z boczkiem, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu Sherry są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Cebulę smażyć na oleju przez 5 minut, aż zmięknie.
Dodaj sherry i squash i skwierczeć przez 1-2 min.
Wlać bulion, następnie przykryć i dusić przez 20 minut, aż squash będzie miękki po przekłuciu nożem.
Whizz w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Będzie przechowywać w lodówce przez 2 dni lub zamrażać przez 6 tygodni. Gotową do spożycia podgrzać do bulgotania i podawać w małych porcjach posypanych krotonami chleba z nasionami (patrz powyżej po prawej) i gałązką pietruszki.