Zupa z dyni i pieczonej kukurydzy może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.68 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz paprykę chipotle w adobo, imbirze, mleku sojowym i kilku innych składnikach pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chłodna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy, Zupa ze świeżej kukurydzy z pieczoną kukurydzą Guacamole, oraz Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać czosnek i imbir i gotować przez 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
2
Dodać chipotle, dynię i wodę. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż dynia jest całkowicie miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Pieprzowy
(oryginalny Smak)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Dodaj więcej bulionu lub wody w razie potrzeby, aby utrzymać ten sam poziom cieczy. Gdy dynia będzie miękka, dodaj curry i soję. Za pomocą blendera ręcznego, puree w partiach, aż będzie gładka, lub przenieść do blendera i zmiksować w partiach.
Umieść w piekarniku pod brojlerem i broilem, często mieszając, aż kukurydza zacznie brązowieć. Patrz uważnie! Powinno to zająć tylko kilka minut-trochę dłużej w przypadku mrożonej kukurydzy niż świeżej. Pamiętaj, aby nie przegotować, bo kukurydza będzie gumowata. Kukurydzę i zupę podzielić na 4 porcje i podawać zupę z prażoną kukurydzą posypaną na wierzchu.