Zupa Z Dyni I Jabłek
Butternut Squash & Apple Soup może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 119 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, jabłko granny smith, dynia piżmowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 22 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Zupa z jabłek i dyni, Zupa Z Dyni Jabłkowej, oraz Zupa z dyni i jabłek.
Instrukcje
W dużym garnku z grubym dnem ustawionym na średnim ogniu roztopić margarynę.
Dodać cebulę i czosnek i podsmażyć, aż zmięknie przez około 7 protokół.
Posypać pięć przypraw w proszku na cebuli, wymieszać i gotować 1 minutę więcej.
Dodaj w squash, jabłko, bulion i sok. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte przez 30 minut. Wymieszać z brązowym cukrem.
Zupę przecier, partiami, w blenderze, aż będzie gładka. Powrót zupy do garnka i podgrzać przed podaniem.