Zupa z dyni i jabłek

Zupa z dyni i jabłek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać dyni i zupy jabłkowej spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka pieprzu, masło, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zupa z dyni i jabłek, Zupa Jabłkowa Z Dyni, oraz Zupa Z Dyni I Jabłek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać czosnek i jabłko; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Dodaj squash i następne 4 składniki; mieszać 30 sekund lub aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
5
Dodać bulion i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; dusić 20 minut lub aż squash i warzywa są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BulionBulion
6
Połowę mieszanki dyni umieścić w blenderze z 1/4 szklanki odparowanego mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Usuń środek pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Umieść czysty ręcznik nad otworem, aby uniknąć rozprysków; mieszaj do gładkości.
9
Wlać do miski. Powtórzyć z pozostałą dynią i odparowanym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Łyżka 1/2 szklanki zupy do małej miseczki lub mini dyni. Zawirować W 3/4 łyżeczki crme frache, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn