Zupa z dyni i jabłek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać dyni i zupy jabłkowej spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka pieprzu, masło, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zupa z dyni i jabłek, Zupa Jabłkowa Z Dyni, oraz Zupa Z Dyni I Jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Dodać czosnek i jabłko; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Dodaj squash i następne 4 składniki; mieszać 30 sekund lub aż dobrze połączone.
Dodać bulion i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; dusić 20 minut lub aż squash i warzywa są miękkie.
Połowę mieszanki dyni umieścić w blenderze z 1/4 szklanki odparowanego mleka.
Usuń środek pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę.
Umieść czysty ręcznik nad otworem, aby uniknąć rozprysków; mieszaj do gładkości.
Wlać do miski. Powtórzyć z pozostałą dynią i odparowanym mlekiem.
Łyżka 1/2 szklanki zupy do małej miseczki lub mini dyni. Zawirować W 3/4 łyżeczki crme frache, w razie potrzeby.