Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać dyni i zupy jabłkowej spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka pieprzu, masło, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zupa z dyni i jabłek, Zupa Jabłkowa Z Dyni, oraz Zupa Z Dyni I Jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodać czosnek i jabłko; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.